Apsilankykite elegantiškoje „Dior Café”, įsikūrusioje paplūdimy
2021 m. Malaizijoje pirmą kartą duris atvėrė laikina „Dior Café” kavinė. Šį sezoną ji vėl sugrįžta - mados namai „Dior“ unikalią erdvę įkūrė „Desaru” paplūdimyje esančiame „Ember“ paplūdimio klube.
„Ember“ paplūdimio klubas transformavosi į „Dior“ visatą, kurios lankytojai gali ne tik atsikvėpti su puodeliu kavos, pasimėgauti skaniausiais čia pat gaminamais desertais, patiekalais, bet ir susipažinti su nauja vasaros sezono linija „Dioriviera“. „Dior Café“ vadovauja garsus virtuvės šefas Raymondas Thamas, žinomas iš tokių restoranų kaip „Beta KL“ ir „Skillet“. Jo bendradarbiavimas su šiais mados namais – jau ne pirmasis, anksčiau R. Thamas yra rūpinęsis Kvala Lumpūre esančia „Dior Café“.
Šefas pasakoja, kad darbas čia prasideda anksti – jis keliasi apie septintą valandą ryto, o kartais tenka pasiruošti kavinėje priimti ir daugiau nei 300 svečių. „Aptarnauti tokį kiekį svečių yra nemenkas iššūkis. Tačiau tokios patirties įgijau, kai dirbau „Dior“ kavinėje Kvala Lumpūre. Labai džiaugiuosi, kad mano ir mados namų „Dior“ draugystė tęsiasi ne vienus metus. Seniai žinojau, kad „Dior Café” sugrįš į Malaiziją, tačiau organizatoriai iki paskutinės minutės kavinės vietą laikė paslaptyje, tiesa, buvo užsiminę, kad tai greičiausiai bus paplūdimys“, - apie bendrą veiklą su „Dior“ pasakoja Raymondas Thamas.
Pirmą kartą būsimoje „Dior Café“ paplūdimio kavinėje R. Thamas apsilankė dar tada, kai ši vieta nebuvo baigta įrengti, tačiau jau ryškėjo koncepto vizija. „Kai grįžau po savaitės nuo pirmojo apsilankymo, buvau priblokštas vietos transformacijos. Mane sužavėjo dėmesys detalėms ir meistrystė, matoma kiekviename kampelyje”, - sako šefas.
Šių metų „Dior“ kavinė pristato meniu, kuriame prancūziškos virtuvės esmė susilieja su ryškiais Malaizijos skoniais: rasta harmoninga pusiausvyra tarp prašmatnios ir sudėtingos prancūziškos virtuvės bei unikalių vietinės kulinarijos skonių. Įkvėpimo meniu šefas sėmėsi ir iš „Dior“ kūrybos vadovės Marios Grazios Chiuri meninės kūrybos: „Labai žaviuosi jos meniškumu ir gebėjimu išlikti ištikima savo šaknims. Meniu pagerbiami itališki skoniai, taip atiduodant duoklę Marios kilmei ir pridedant dar vieną kulinarinį viražą.“
„Džiaugiuosi, kad mano komanda čia dirba kartu su manimi - ir jiems, ir man tai yra nauja patirtis. Turime unikalią galimybę rinkti šviežias daržoves tiesiai iš sodo šioje vietoje, o tai Kvala Lumpūre yra retenybė“, - naujomis patirtimis dalijasi R. Thamas.
Daugiau informacijos: www.dior.com