„Louis Vuitton“ pristato saldžius Velykų skanėstus
Kievieną sezoną „Louis Vuitton“ pristato įvairių gurmaniškų naujienų, kuriomis kviečia pasitikti įvairias šventes.
Mados namai „Louis Vuitton“ neatsiejami nuo gastronomijos pasaulio. Pirmasis jų restoranas ir kavinė „Sugalabo V“ ir „Le Café V“ 2020 m. duris atvėrė Osakoje ir akimirksniu tapo ne tik mados aistruolių, bet ir gurmanų traukos centru. Praėjusių metų vasarą Sen Tropeze įsikūrė naujas prabangus LV restoranas, o Paryžiuje šių mados namų muziejuje esantis restoranas neseniai buvo atnaujintas. Tad nenuostabu, kad kievieną sezoną „Louis Vuitton“ pristato įvairių gurmaniškų naujienų, kuriomis kviečia pasitikti įvairias šventes.
Paryžiuje „Louis Vuitton“ atidarė naują parodų erdvę LV DREAM, kurioje – ne tik su mados namų istorija supažindinantys šiuolaikiniai meno darbai, garsieji kelioniniai LV lagaminai, pagal užsakymą sukurti dizainai, bet ir ypatinga kavinė bei šokolado butikas, įkurtas bendradarbiaujant su viešbučio „Cheval Blanc Paris“ desertų šefu Maxime'u Frédéricu.