Moterys

Maisto ir vyno žinovė Urtė Dervynas – apie liekninančio kirmino istoriją

Urtė Dervynas puikiai pažįstama tikro miesto gyvenimą dievinantiems žmonėms. Ne vieną populiarią sostinės restoraną padėjusi atidaryti, jiems vadovavusi ar gardžias degustacijas organizavusi jauna moteris gali pasigirti krūva baigtų mokslų, per  unikalias patirtis įgytų žinių ir pažinčių visame pasaulyje, o jos sąskaitoje – ir 52 milijonus peržiūrų surinkęs video.

shorts garden person photography portrait potted plant gardening adult female woman

Tačiau panašu, jog Urtė ne tik dirba su pikantiškais skoniais ir ypatingais žmonėmis, kažkas įkvepia ir aplinkinius kurti pikantiškas istorijas ir apie ją pačią. Šį antradienio vakarą 20 val. LNK laidoje „Bus visko“ Urtė papasakos apie tai, kaip per karantiną jos numesti kilogramai virto pasaulyje egzistuojančio ir sveikatai itin pavojingo kirmino istorija. „Nevertinu žmonių –  stori ar ploni, bet per karantiną numečiau svorio dėl to, kad nėjau niekur, o sėdėjau namie, valgiau savo grikius ir sportavau. Kažkas paskleidė gandus, kad aš suvalgiau kirminą ir taip sukūdau. Pasirodo, yra toks kirminas ir žmonės jį valgo  tam, kad sukūstų”.

Laidos metu Urtė papasakos ir apie sėkmingų restoranų paslaptis bei elementus,  padedančius turėti pelną nešančią vietą. „Labai svarbu kokybiški ingredientai. Šiandien žmonės moka gaminti namuose, žino, ką reiškia gerai iškepta krevetė ir kas yra guminė krevetė. Taip paprastai nebepakiši pigesnės vištienos krūtinėlės. Jie atskiria sultingą vištą nuo tos, kurią sunku sukramtyti. Pasikeitė  žmonių požiūris. Todėl geriau sumokės keliais  eurais brangiau, bei valgys skaniai. Nebeapgausi žmogaus. Todėl visada sakau – darykite gerai ir kokybiškai, tada seksis.” 

plant potted plant accessories sunglasses nature outdoors person photography portrait pants

Urtė prabils ir apie energiją, kuri svarbi gaminant maistą. „Šefai perduoda  savo energetiką per patiekalą. Aš dažnai paragavusi patiekalą galiu pasakyti, ar šefas susipykęs su antrąja puse, kas įsimylėjęs ir kam bloga diena. Ir tai ne apie druskos kiekį patiekale. Tu jauti žmogaus charakterį per maistą“. 

Kaip pavyko Urtei surinkti 52 milijonus peržiūrų? Kodėl moteris planuoja tapti vandens eksperte? Jau šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK. 

Rekomenduojame